Uw matras- en slaapspecialist

Als het om slapen gaat, heeft iedereen zo zijn eigen specifieke wensen. Wat is uw voorkeur: een hard matras, of toch liever een zacht matras, een enkele of twee aparte matrassen? Bent u licht of wat zwaarder, klein, groot, heeft u rugklachten? Een op maat matras zorgt voor een goede nachtrust thuis, in de caravan, camper, op de boot, in het kinderwiegje of -bedje en zelfs in uw truck. Op maatslapen komt bij u thuis voor persoonlijk advies en u mag zelfs 2-4 weken proefslapen! Bij levering van een nieuwe matras, nemen wij bovendien uw oude matras retour.

Een matras op maat

Bij Opmaatslapen.nl kunt u terecht voor een matras op maat in alle denkbare formaten. Of het nu gaat om een standaard bed, een wiegje, kinderbed, boot, vrachtwagen of caravan, wij kunnen altijd een matras op maat maken. Wij willen zeker weten dat u helemaal tevreden bent, dat is ook te zien aan de vele positieve reacties die we mochten ontvangen.

Maak direct een keuze:

Overal leverbaar, ook buiten Helmond en Eindhoven

Opmaatslapen.nl is dé matrassenspecialist in Helmond. Wij leveren matrassen aan klanten in Nederland, Vlaanderen en ver daarbuiten! Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Er is een nieuw hoeslaken op de markt gekomen! Het B-Sensible hoeslaken. Wij vertellen u er graag meer over.

Hygiëne en anti-allergie

B-Sensible producten zijn ontwikkeld om een zo hygiënisch mogelijke situatie te creëren in uw bed. B-sensible producten hebben een ligoppervlak van 100% natuurlijk materiaal (Tencel) en door de speciale Dermofresh onderkant wordt men volledig gescheiden van de matras, hoofdkussen en/of dekbed.

Hierdoor zal uw matras, hoofdkussen en/of het dekbed veel langer in een nieuwere staat blijven.

Transpiratievocht en huidschilfers zijn de grootste vijanden van uw matras. Door het gebruik van B-Sensible hoeslakens zal een matras, hoofdkussen of dekbed tot 30% langer meegaan. B-Sensible producten zijn anti-allergisch en dragen het ECARF-kwaliteitskeurmerk uit Zwitserland. (European Centre for Allergy Research Foundation)

Bacteriegroei zal bij het gebruik van het B-Sensible hoeslaken tot 2000 keer verminderen en huismijt zal afsterven. Ervaring leert dat de meerderheid van de slapers minder of niet meer transpireren waardoor uw nachtrust door al deze voordelen voorgoed zal veranderen! U wilt nooit meer anders!

100% NATUURLIJKE HIGH-TECH VEZEL

VAN BOOM TOT BED TENCEL KATOEN WOL

Laat u verrassen door B-Sensible. Wij leggen u graag de voordelen van dit hoeslaken uit! U mag het zelfs gratis uitproberen. Bel tot 22 uur op 06 14890925 of stuur een mail naar

Wat klanten zeggen

 • Het ziet er allemaal prachtig uit

  We hebben vandaag de matras en de hoeslakens ontvangen. Het ziet er allemaal prachtig uit! Bedankt voor je advies en service. We hopen dat onze vakantie extra mooi wordt met de nieuwe spullen.

  Met een vriendelijke groet,

  Henny

  Lees verder

 • Objectief advies en prima service

  Graag willen wij onze ervaring met “Opmaatslapen” van Jan Severens vermelden.

  We hadden het idee dat de matrassen in onze caravan niet meer goed waren, doordat we niet zo goed meer sliepen daarop.
  In een bezoek aan de winkel kregen we de vraag om de matrassen een keer mee te brengen zodat er naar gekeken kon worden.
  Het advies was toen dat de matrassen nog in een goede staat waren en ons probleem beter kon worden opgelost d.m.v. een topper die tevens op maat gemaakt kon worden.
  Na onze vakantie bleek dat een perfecte oplossing geweest te zijn. We hebben weer heerlijk geslapen
  We willen daarom de heer Severens danken voor het objectieve advies en prima service.

  Met vriendelijke groet
  Fam de Graauw
  Gemert

  Lees verder

 • Bedankt hiervoor

  Hier even een berichtje van de familie Knaap. Wij zijn weer terug in Hongarije en zijn erg blij met de aankoop van onze matras. Eindelijk een goed bed in de camper. Het voldoet aan al onze verwachtingen. Bedankt hiervoor. Het is een groot succes.

  Met vriendelijke groeten Nel en Frans Knaap

  Lees verder

 • Geweldige service

  Beste Jan,

  Nou, bedankt hoor voor je matras....... je beloofde dat het lekker zou slapen en dat we er geen spijt van zouden hebben. We hebben NIET lekker geslapen, maar FANTASTISCH. Ongelooflijk, we werden 's morgens om 10.00 uur pas wakker!!!!!
  Ook het door jouw geleverde laken dat op maat gemaakt is: SUPER !
  We zijn een paar dagen met de caravan weg geweest en hebben, daar op de camping tegen iedereen die het maar weten wilde, gezegd dat we bij jou een matras hadden laten maken en ook verteld hoe alles PERFECT is verlopen van bestellen, afleveren tot het betalen aan toe. - Echt ouderwetse service. - Je houden aan de afspraak. - Eerlijk advies
  Kortom, als wij weer zoiets nodig zouden hebben komen we meteen naar Helmond.

  Lees verder

 • Zeer goede en prettige service

  Zo'n zes jaar geleden hebben we bij Opmaatslapen.nl een lattenbodem op maat besteld. Jan heeft ons hier destijds uitgebreid bij geadviseerd en gewaarschuwd dat ons bed wat aan de brede kant is voor een lattenbodem.

  Gelukkig hebben we nooit problemen gehad met de breedte en voldeed de lattenbodem goed. Wel gingen om de zoveel tijd de rubbers die de latten vasthouden kapot. Een telefoontje naar Jan was altijd genoeg en meteen hadden we ter vervanging nieuwe rubbers in huis. Zelfs nu de garantieperiode van vijf jaar verstreken is krijgen we nog extra rubbers. Zeer goede en prettige service.

  Richard S.

  Lees verder

 • Prettig eerlijk en betrouwbaar

  Dag Jan Severens,

  Vanavond heb ik het hele bedrag naar je overgemaakt dit is 233,- euro.
  Zeer bedankt voor de prettige, eerlijke en betrouwbare service.
  Bij deze ook mijn adres waar het matras mag worden afgeleverd.

  Maartje Hillen

  Lees verder

 • Ziet er goed uit...

  Bestelling is goed aangekomen en matras ziet er goed uit.
  Hartelijke dank.
  Vriendelijke groet,

  Menne Zaalberg

  Lees verder

 • Prettig zaken met je te doen

  Beste Jan,

  Ok, met dank voor de moeite ! Ze passen ook !
  Het is prettig zaken met je te doen, tot ziens.

  Groet, Ruud Lamers

  Lees verder

 • Ik ben er blij mee

  Ongeveer tien jaar geleden heb ik een driedelig matras op maat laten maken voor in mijn VW-camper. Driedelig omdat het matras ook snel plaats moest kunnen maken voor de zitbank. Nu heb ik het hele interieur gewijzigd en ook de maten van het het bed. Daardoor moest een deel vervangen worden door een matras van 60x120 cm.
  Nu blijkt dat de kwaliteit van de oudere matrassen en het nieuwe deel niet voor elkaar onderdoen, zelfs niet na tien jaar!!
  Ik slaap er heerlijk op en sta uitgerust op. Als je het mij vraagt dan slaap ik beter in mijn camper op zo'n matras dan thuis in mijn eigen bed.

  Bedankt Jan voor je objectieve advies, ik ben er blij mee

  Rob Heuvelink

  Lees verder

 • Vakmanschap

  Beste Jan,

  Ik heb onlangs twee matrassen bij je besteld. Alles is correct gegaan zoals afgesproken. En het beste van alles is nog...... dat ik slaap als een roos.
  De kwaliteit van de matras en jouw advies bij de aanschaf zijn naar mijn tevredenheid. Ik dank je voor je vakmanschap.

  B. v. Leuken

  Lees verder

 • Zeer tevreden

  Geachte heer Severens ,

  Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe matras. Het is ook fijn dat de matras op maat gemaakt kon worden. Het slaapt heerlijk! Verder ben ik zeer tevreden over de bijzondere klantvriendelijkheid die u en uw zaak tentoonspreiden.
  Ik kan iedereen adviseren naar uw zaak te gaan, vakkennis en klantgerichtheid staan bij u hoog in het vaandel.

  Annie Joosten,
  Blerick

  Lees verder

 • Mooi en past goed

  We hebben ze ontvangen. Dank.
  Ze zijn erg mooi en passen goed!!

  Hartelijke groet,

  Maaike van Egmond 

  Lees verder

 • Scherp geprijsd

  Beste Jan,

  Dank u wel voor het goede advies de correcte service en scherpe prijs.
  Mij kunt u toevoegen aan het lijstje tevreden klanten.

  Familie Polling

  Lees verder

 • Echt werkelijk een topservice

  De keus voor een matras, dat bij mij past, bleek lastiger dan verwacht. Maar dankzij het vakmanschap en de betrouwbare service van Opmaatslapen, heb ik het perfecte matras gevonden. De service, die Dhr Jan Severens biedt, is er een die je deze dagen niet veel meer terug ziet en waar heel veel ondernemers wat van kunnen leren.

  Op zoek naar een fijn matras, werden wij via via op het bedrijf Opmaatslapen gewezen. Aangezien een matras toch heel belangrijk is, besloten we om vanuit Utrecht toch een bezoek te brengen aan de winkel in Helmond. Daar aangekomen nam Dhr. J. Severens uitgebreid de tijd voor ons. Hij heeft ons werkelijk alle opties laten zien en laten uitproberen. Niets was te veel en hij gaf daarbij een fijne duidelijke uitleg.

  Je merkt meteen, dat het hier gaat om een man met hart voor z'n vak en dat hij weet waar hij over praat. En nog belangrijker, hij probeert je zeker niet iets aan te smeren, maar vindt het 't allerbelangrijkste, dat je als tevreden klant naar huis gaat.

  Om de juiste keus te maken, mag je de matrassen lange tijd uitproberen. Deze service is ook super geregeld van het brengen t/m het halen en met goede communicatie. Helaas had ik een verkeerde keus gemaakt en was ik gegaan voor een te zacht matras, waarbij ik spierspanning kreeg in mijn rug. Heel erg fijn dus dat je de matrassen uit kan proberen, voordat je er een aanschaft. Toen ik hier eenmaal achter was gekomen, heeft Dhr. J. Severens er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ik toch het juiste matras zou krijgen.

  Echt werkelijk een topservice. Wanneer iemand mij nu verteld, dat hij of zij op zoek is naar een nieuw matras, dan zal ik altijd Opmaatslapen aanraden. Zij maken namelijk echt waar wat ze beloven en doen hun naam eer aan. Luisteren naar je wensen, een top matras op maat leveren en zorgen voor een super tevreden klant.

  Germaine en Gerard
  Utrecht

  Lees verder

 • Super hartstikke bedankt

  Beste Jan,

  Super! hartstikke bedankt voor de geweldige service!
  Ik zal jullie naam zeker laten vallen mocht er iemand een matras op maat nodig hebben.
  Bedankt voor het terug storten van het resterende bedarg!

  Mvg, Tanja van Ham.

  Lees verder

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact

Nieuws


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen