Lattenbodem op maat maken

 

Lattenbodem op maat maken

Wij kunnen een lattenbodem geheel op maat maken, ook voor bijvoorbeeld campers en caravans. De lattenbodem rechthoekig aanpassen of een schuine kant eraan maken, beiden zijn mogelijk. Helaas kan dat alleen maar in de vlakke uitvoering. Maar denk ook aan een lattenbodem voor zwaardere mensen. Of het nu gaat om een , een lattenbodem met 28 latten(op 2 m) een lattenbodem voor lichte of zware mensen, alles is mogelijk. Aan de hand van een persoonlijk gesprek wordt gekeken wat de beste oplossing is.

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan geheel vrijblijvend!

Zeer goede en prettige service

Zo'n zes jaar geleden hebben we bij Opmaatslapen.nl een lattenbodem op maat besteld. Jan heeft ons hier destijds uitgebreid bij geadviseerd en gewaarschuwd dat ons bed wat aan de brede kant is voor een lattenbodem.

Gelukkig hebben we nooit problemen gehad met de breedte en voldeed de lattenbodem goed. Wel gingen om de zoveel tijd de rubbers die de latten vasthouden kapot. Een telefoontje naar Jan was altijd genoeg en meteen hadden we ter vervanging nieuwe rubbers in huis. Zelfs nu de garantieperiode van vijf jaar verstreken is krijgen we nog extra rubbers. Zeer goede en prettige service.

Richard S.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen