Matras voor babybed of kinderbed

Het is voor baby’s, peuters en kinderen ontzettend belangrijk dat ze goed kunnen slapen, ze brengen de meeste tijd door in hun bedje. Het is belangrijk dat het matras van het babybed, peuterbed of kinderbed niet te hard, maar ook niet te zacht is. De matrassen van Opmaatslapen.nl worden gemaakt van de beste schuimsoorten die zorgen voor een goede ventilatie en niet te veel doorzakken.

Alle afmetingen voor baby en kind zijn mogelijk

Kinderen groeien, en dat heeft ook effect op de ideale grootte en dikte voor het matras. Of het nu gaat om een matras van 60 x 120 (babymatras), 70 x 140/150 (matras voor juniorbed), 60 x 200 of 90 x 200 voor het kind; alle formaten zijn mogelijk bij Opmaatslapen.nl. Wij kunnen u met het oog op de toekomst adviseren welk formaat babybed, peuterbed of kinderbed en welk matras u het beste kunt kiezen.

Ovale of schuine matrasjes

Heeft het matrasje een ovale vorm? Stuur dan een malletje van papier op zodat wij het na kunnen maken. Heeft het matrasje een schuine kant? Dan graag twee malletjes maken. Een van de bodem en het andere malletje op 7 cm hoogte maken. Ook een matras voor de kinderwagen kunnen wij geheel op maat voor u maken.

Wasbare hoezen

Alle baby-, peuter- en kindermatrassen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en worden inclusief goed ventilerende wasbare hoezen met een rits geleverd. Op die manier kan uw baby of kind altijd in een fris bed slapen!

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden voor uw baby, peuter of kind te bespreken.

Prijsopgave    Contact / Advies

Opmaatslapen.nl

Bedrijventerrein Carre
Steenovenweg 5-048 
5708 HN Helmond

Mailen

Bel zaak

Bel mobiel

Mobiel tot 22.00 uur bereikbaar