Matras voor babybed of kinderbed

wieg
 

Het is voor baby’s, peuters en kinderen ontzettend belangrijk dat ze goed kunnen slapen, ze brengen de meeste tijd door in hun bedje. Het is belangrijk dat het matras van het babybed, peuterbed of kinderbed niet te hard, maar ook niet te zacht is. De matrassen van Opmaatslapen.nl worden gemaakt van de beste schuimsoorten die zorgen voor een goede ventilatie en niet te veel doorzakken.

Alle afmetingen voor baby en kind zijn mogelijk

Kinderen groeien, en dat heeft ook effect op de ideale grootte en dikte voor het matras. Of het nu gaat om een matras van 60 x 120 (babymatras), 70 x 140/150 (matras voor juniorbed), 60 x 200 of 90 x 200 voor het kind; alle formaten zijn mogelijk bij Opmaatslapen.nl. Wij kunnen u met het oog op de toekomst adviseren welk formaat babybed, peuterbed of kinderbed en welk matras u het beste kunt kiezen.

Wasbare hoezen

Alle baby-, peuter- en kindermatrassen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en worden inclusief goed ventilerende wasbare hoezen met een rits geleverd. Op die manier kan uw baby of kind altijd in een fris bed slapen!

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden voor uw baby, peuter of kind te bespreken. We zijn tot 22 uur te bereiken op 06-1489 0925. Of stuur een mail naar

Prijsopgave    Contact / Advies

 

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen