Een matras bij rugklachten

Welk matras is het beste voor je rug? En welke matrassen zijn het beste voor specifieke rugklachten? Opmaatslapen.nl kan u op basis van de rugklachten het ideale matras samenstellen dat u de juiste ondersteuning geeft. Heeft u last van uw rug, van uw schouders of van een hernia? Voor alle soorten rugklachten bieden wij het juiste matras. De matrassen zijn gemaakt van speciale materialen en bevatten specifieke zones waardoor uw lichaam minder weerstand hoeft te bieden en volledig ontspannen is.

  • Gratis proefslapen, tot 365 dagen!
  • Persoonlijk advies in type matras (koudschuim, traagschuim, pocketvering etc)
  • Alle formaten matrassen mogelijk

Een uitgebreid persoonlijk advies bij rugklachten

Welk matras bij uw rugklachten de beste oplossing is, is afhankelijk van vele factoren. Daarom vinden wij een persoonlijk gesprek ontzettend belangrijk omdat bepaalde rugklachten zeker opgelost kunnen worden met bepaalde matrassen. Tijdens dit gesprek stellen wij de juiste vragen om zodoende te bepalen welk matras het beste bij u en uw lichaam past. Of u nu liever een hard matras of een zacht matras wilt, traagschuim, koudschuim of pockets, alles is mogelijk en wij kunnen u daarin uitgebreid adviseren.

Proefslapen mogelijk, zolang u wilt

U kunt naar de showroom komen om de matrassen te bekijken, maar wij bieden ook de unieke mogelijkheid om te kunnen proefslapen op het matras. Na het telefonische contact voorzien wij u van het matras om deze zelf thuis te proberen. U kunt zoveel matrassen proberen als u wilt en zolang als u maar wilt. En dat is zeker belangrijk als het gaat om een matras bij rugklachten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Neemt u vrijblijvend contact op om uw wensen door te spreken. Wij zijn bereikbaar tot 22 uur op 06-1489 0925.


Opmaatslapen.nl

Bedrijventerrein Carre
Steenovenweg 5-048 
5708 HN Helmond

Mailen

Bel zaak

Bel mobiel

Mobiel tot 22.00 uur bereikbaar