Een matras bij rugklachten

Welk matras is het beste voor je rug? En welke matrassen zijn het beste voor specifieke rugklachten? Opmaatslapen.nl kan u op basis van de rugklachten het ideale matras samenstellen dat u de juiste ondersteuning geeft. Heeft u last van uw rug, van uw schouders of van een hernia? Voor alle soorten rugklachten bieden wij het juiste matras. De matrassen zijn gemaakt van speciale materialen en bevatten specifieke zones waardoor uw lichaam minder weerstand hoeft te bieden en volledig ontspannen is.

  • Gratis proefslapen, tot 365 dagen!
  • Persoonlijk advies in type matras (koudschuim, traagschuim, pocketvering etc)
  • Alle formaten matrassen mogelijk

Een uitgebreid persoonlijk advies bij rugklachten

Welk matras bij uw rugklachten de beste oplossing is, is afhankelijk van vele factoren. Daarom vinden wij een persoonlijk gesprek ontzettend belangrijk omdat bepaalde rugklachten zeker opgelost kunnen worden met bepaalde matrassen. Tijdens dit gesprek stellen wij de juiste vragen om zodoende te bepalen welk matras het beste bij u en uw lichaam past. Of u nu liever een hard matras of een zacht matras wilt, traagschuim, koudschuim of pockets, alles is mogelijk en wij kunnen u daarin uitgebreid adviseren.

Proefslapen mogelijk, zolang u wilt

U kunt naar de showroom komen om de matrassen te bekijken, maar wij bieden ook de unieke mogelijkheid om te kunnen proefslapen op het matras. Na het telefonische contact voorzien wij u van het matras om deze zelf thuis te proberen. U kunt zoveel matrassen proberen als u wilt en zolang als u maar wilt. En dat is zeker belangrijk als het gaat om een matras bij rugklachten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Neemt u vrijblijvend contact op om uw wensen door te spreken. Wij zijn bereikbaar tot 22 uur op 06-1489 0925.

Prijsopgave    Contact / Advies

Echt werkelijk een topservice

De keus voor een matras, dat bij mij past, bleek lastiger dan verwacht. Maar dankzij het vakmanschap en de betrouwbare service van Opmaatslapen, heb ik het perfecte matras gevonden. De service, die Dhr Jan Severens biedt, is er een die je deze dagen niet veel meer terug ziet en waar heel veel ondernemers wat van kunnen leren.

Op zoek naar een fijn matras, werden wij via via op het bedrijf Opmaatslapen gewezen. Aangezien een matras toch heel belangrijk is, besloten we om vanuit Utrecht toch een bezoek te brengen aan de winkel in Helmond. Daar aangekomen nam Dhr. J. Severens uitgebreid de tijd voor ons. Hij heeft ons werkelijk alle opties laten zien en laten uitproberen. Niets was te veel en hij gaf daarbij een fijne duidelijke uitleg.

Je merkt meteen, dat het hier gaat om een man met hart voor z'n vak en dat hij weet waar hij over praat. En nog belangrijker, hij probeert je zeker niet iets aan te smeren, maar vindt het 't allerbelangrijkste, dat je als tevreden klant naar huis gaat.

Om de juiste keus te maken, mag je de matrassen lange tijd uitproberen. Deze service is ook super geregeld van het brengen t/m het halen en met goede communicatie. Helaas had ik een verkeerde keus gemaakt en was ik gegaan voor een te zacht matras, waarbij ik spierspanning kreeg in mijn rug. Heel erg fijn dus dat je de matrassen uit kan proberen, voordat je er een aanschaft. Toen ik hier eenmaal achter was gekomen, heeft Dhr. J. Severens er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ik toch het juiste matras zou krijgen.

Echt werkelijk een topservice. Wanneer iemand mij nu verteld, dat hij of zij op zoek is naar een nieuw matras, dan zal ik altijd Opmaatslapen aanraden. Zij maken namelijk echt waar wat ze beloven en doen hun naam eer aan. Luisteren naar je wensen, een top matras op maat leveren en zorgen voor een super tevreden klant.

Germaine en Gerard
Utrecht


Opmaatslapen.nl

Bedrijventerrein Carre
Steenovenweg 5-048 
5708 HN Helmond

Mailen

Bel zaak

Bel mobiel

Mobiel tot 22.00 uur bereikbaar