Het beste matras voor zware mensen

quartzplus
  • Belastbaar tot 250 kg

  • Diverse mogelijkheden

  • Persoonlijk advies aan huis

  • Proefslapen mogelijk (2-4 weken), u betaalt enkel de bezorgkosten

  • Zwitserse topkwaliteit

  • Oude matras nemen we mee

  • Alle matrasformaten mogelijk

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding

Als u wat zwaarder bent, is het goed om eens uitgebreid stil te staan bij de keuze van de juiste matras. U brengt er immers ongeveer een derde van uw leven op door. Een matras dient aan te sluiten bij uw lichaamsbouw. Wanneer dat niet of onvoldoende het geval is, ontstaan er problemen die eenvoudig te voorkomen zijn. Een matras voor zware mensen is extra stevig, biedt een goede veerkracht en is belastbaar tot 250 kg. De hoes is tevens bestand tegen overmatige transpiratie.

Wij geven u graag op maat advies, u hoeft er de deur niet voor uit. Nadat we de wensen en mogelijkheden met u hebben doorgesproken, weet u zeker op welk matras u aanzienlijk beter slaapt en fitter wakker wordt.

 

Telefonisch zijn we te bereiken tot 22 uur op 06-1489 0925. Als u liever een mail stuurt dan graag versturen naar


Obesitas matras

Wie zwaarder is of aan obesitas lijdt, heeft vaak behoefte aan een speciaal matras. Conventionele matrassen voldoen niet en veel retailers zijn niet gespecialiseerd in de levering van obesitas matrassen. Een obesitas matras voldoet aan speciale eisen en is berekend op gebruikers tot 250 kilo.

Een obesitas matras schaf je niet zomaar aan. Wanneer u belangstelling heeft in een van onze obesitas matrassen dan horen we dat natuurlijk graag. We kunnen u ook telefonisch geheel vrijblijvend adviseren bij de keuze van de voor u meest geschikte matras. Bel gerust voor advies 06-1489 0925 bereikbaar tot 22 uur.

Wie slaapt op een van onze obesitas matrassen wordt 's morgens fitter en beter uitgerust wakker.


Prijsopgave    Contact / Advies

 

Vakmanschap

Beste Jan,

Ik heb onlangs twee matrassen bij je besteld. Alles is correct gegaan zoals afgesproken. En het beste van alles is nog...... dat ik slaap als een roos.
De kwaliteit van de matras en jouw advies bij de aanschaf zijn naar mijn tevredenheid. Ik dank je voor je vakmanschap.

B. v. Leuken

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen