superaanbieding dekbedden, splittopper-en topperhoeslakens

Matras voor zware mensen

Steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk een goede nachtrust is. Wie goed slaapt is gezonder, weerbaarder en overdag fysiek fitter.Niet alle mensen zijn hetzelfde. Vandaar dat ook niet alle matrassen hetzelfde zijn. Uw matras dient aan te sluiten bij uw lichaamsbouw. Wanneer dat niet, of onvoldoende het geval is, dan ontstaan er problemen. Problemen die eenvoudig voorkomen kunnen worden. Een matras voor zware mensen is extra stevig, maar biedt toch een goede veerkracht.


Zeker als u wat zwaarder bent, is het goed om eens uitgebreid stil te staan bij de keuze van het juiste matras. U brengt immers ongeveer eenderde van uw leven door op uw matras. Wanneer we samen met u de wensen en mogelijkheden hebben doorgenomen, verstrekken wij u een matrasadvies op maat. U kunt er zeker van zijn dat u op zo'n matras aanzienlijk beter slaapt en fitter wakker wordt. Telefonisch zijn we te bereiken tot 22 uur op 06-1489 925. Als u liever een mail stuurt dan graag versturen naar

Matras voor zware mensen bij Opmaatslapen.nl

  • Geschikt vanaf ~120kg tot 300kg
  • Hoogwaardige kwaliteit koudschuim
  • Zeer hoogwaardige Zwitserse kwaliteit traagschuim 
  • Extra stevig en toch een goede aansluiting van het lichaam
  • Proefslapen mogelijk zolang u dat nodig vind, u betaalt alleen maar de bezorgkosten
  • Alle formaten matras mogelijk

Obesitas matras

Wie zwaarder is, of aan obesitas lijdt, heeft vaak behoefte aan een speciaal matras. Conventionele matrassen voldoen niet en veel retailers zijn niet gespecialiseerd in de levering van obesitas matrassen. Een obesitas matras voldoet aan speciale eisen en is berekend op gebruikers tot 300 kilo.

Wie slaapt op een van onze obesitas matrassen wordt 's morgens fitter en beter uitgerust wakker.

Een obesitas matras schaf je niet zomaar aan. Wanneer u belangstelling heeft in een van onze obesitas matrassen dan horen we dat natuurlijk graag. We kunnen u ook telefonisch geheel vrijblijvend adviseren bij de keuze van de voor u meest geschikte matras. Bel gerust voor advies 06-1489 0925 bereikbaar tot 22 uur.

Prijsopgave    Contact / Advies

 

Vakmanschap

Beste Jan,

Ik heb onlangs twee matrassen bij je besteld. Alles is correct gegaan zoals afgesproken. En het beste van alles is nog...... dat ik slaap als een roos.
De kwaliteit van de matras en jouw advies bij de aanschaf zijn naar mijn tevredenheid. Ik dank je voor je vakmanschap.

B. v. Leuken

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen