Wegens voorraadbeperking SUPERAANBIEDINGEN Standaartmaten matrassen en beddengoed

 

Bootmatrassen

Een matras voor een boot is niet standaard in een matrassenwinkel verkrijgbaar. Iedere boot heeft een ander formaat. Een matras voor een boot is bovendien vaak aan één kant wat breder dan de andere kant. Er kan sprake zijn van schuine of juist ovale zijden. Opmaatslapen.nl kan een boot matras op maat maken. Alle vormen en formaten zijn mogelijk!

Het juiste formaat boot matras

U kunt het oude matras van uw boot bij ons afgeven zodat wij de vorm en de maten weten of wij kunnen deze bij u ophalen voor een afgesproken tarief*. Wij kunnen ook een matras voor uw boot maken op basis van twee mallen: een mal van de bodem en een tweede mal op bijvoorbeeld 15 cm hoogte. Wij kunnen deze mal op afspraak voor u maken of u kunt zelf twee mallen aanleveren van bijvoorbeeld karton, behangpapier, tafelzeil of een stuk stevig plastic.

Uw wensen staan centraal

Wij vinden het belangrijk dat het matras helemaal bij uw persoonlijke wensen past. Daarom starten wij altijd met een persoonlijk gesprek. Of het nu gaat om een wat harder matras of een soepeler matras, u kunt alle mogelijke wensen aangeven en wij kunnen daarin ook adviseren. Daarbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een oplegmatras op maat te maken voor uw boot.

Een ademend matras voor de boot

U wilt dat uw matras comfortabel aanvoelt, niet te hard en niet te zacht. Buiten het comfort is het belangrijk dat een matras voor de boot goed ademt. We hebben het dan over de koudschuim matrassen. Deze hebben open cellen, waardoor er meer vocht kan worden verwerkt. De tijk is i.v.m. de vochtverwerking eveneens belangrijk en kan in bepaalde uitvoeringen worden gewassen.

Wat voor matras u ook aanschaft, u kunt altijd rekenen op materiaal van topkwaliteit met een goede ventilatie. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijsopgave    Contact / Advies

*Wij kunnen de oude bootmatras(sen) ophalen die we voor de maten kunnen gebruiken. Onze vervoerder vraagt daar €39,- voor in Nederland (excl. de eilanden) en België. Natuurlijk kunt u de oude matras(sen) zelf bij ons afgeven. Circa 50km rond Helmond kunnen wij de mal voor u maken. Het uurtarief wordt gerekend vanuit de plek waar de boot ligt en dat is €20,- per uur. De autokosten gerekend vanaf Helmond zijn €0,25 per kilometer.

Zeer tevreden

Geachte heer Severens ,

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe matras. Het is ook fijn dat de matras op maat gemaakt kon worden. Het slaapt heerlijk! Verder ben ik zeer tevreden over de bijzondere klantvriendelijkheid die u en uw zaak tentoonspreiden.
Ik kan iedereen adviseren naar uw zaak te gaan, vakkennis en klantgerichtheid staan bij u hoog in het vaandel.

Annie Joosten,
Blerick


Opmaatslapen.nl

Bedrijventerrein Carre
Steenovenweg 5-B048
5708 HN Helmond

Mailen

Bel zaak 0492-527 294

Bel mobiel  06-1489 0925

Telef. bereikbaar tot 22 uur

Wegens familieomstandigheden zijn wij a.s. VRIJDAG 10 mei NA 13 UUR GESLOTEN.