Bootmatrassen

 

2 bootmatras. 25 jan. 2007Een matras voor een boot is niet standaard in een matrassenwinkel verkrijgbaar. Iedere boot heeft een ander formaat. Een matras voor een boot is bovendien vaak aan één kant wat breder dan de andere kant. Er kan sprake zijn van schuine of juist ovale zijden. Opmaatslapen.nl kan een boot matras op maat maken. Alle vormen en formaten zijn mogelijk!

Het juiste formaat boot matras

U kunt het oude matras van uw boot bij ons afgeven zodat wij de vorm en de maten weten of wij kunnen deze bij u ophalen voor een afgesproken tarief*. Wij kunnen ook een matras voor uw boot maken op basis van twee mallen: een mal van de bodem en een tweede mal op bijvoorbeeld 15 cm hoogte(alle hoogtes mogelijk). (Wij kunnen deze mal op afspraak terplekke voor u maken of u kunt zelf een mal aanleveren van bijvoorbeeld karton, behangpapier, tafelzeil of een stuk stevig plastic.

Uw wensen staan centraal

Wij vinden het belangrijk dat het matras helemaal bij uw persoonlijke wensen past. Daarom starten wij altijd met een persoonlijk gesprek. Of het nu gaat om een wat harder matras of een soepeler matras, u kunt alle mogelijke wensen aangeven en wij kunnen daarin ook adviseren. Daarbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een oplegmatras op maat te maken voor uw boot.

Een ademend matras voor de boot

U wilt dat uw matras comfortabel aanvoelt, niet te hard en niet te zacht. Buiten het comfort is het belangrijk dat een matras voor de boot goed ademt. We hebben het dan over de koudschuim matrassen. Deze hebben open cellen, waardoor er meer vocht kan worden verwerkt. De tijk is i.v.m. de vochtverwerking eveneens belangrijk en kan in bepaalde uitvoeringen worden gewassen.

Wat voor matras u ook aanschaft, u kunt altijd rekenen op materiaal van topkwaliteit met een goede ventilatie. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben te bereiken tot 22 uur op 06-1489 0925. 

Prijsopgave    Contact / Advies

 

Zeer tevreden

Geachte heer Severens ,

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe matras. Het is ook fijn dat de matras op maat gemaakt kon worden. Het slaapt heerlijk! Verder ben ik zeer tevreden over de bijzondere klantvriendelijkheid die u en uw zaak tentoonspreiden.
Ik kan iedereen adviseren naar uw zaak te gaan, vakkennis en klantgerichtheid staan bij u hoog in het vaandel.

Annie Joosten,
Blerick

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen