Een camper matras of caravan matras

Het uitrusten is een belangrijk onderdeel van uw vakantie, toch? Heerlijk genieten van de omgeving en uitgerust wakker worden in uw camper, caravan of vouwwagen. Bij uitgerust wakker worden hoort ook een goed matras, en daar zorgt Opmaatslapen.nl voor. Een camper matras of caravan matras heeft vaak aparte formaten en vormen, maar wij kunnen deze volledig op maat maken.

Wij adviseren u persoonlijk

Bij Opmaatslapen.nl staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij stellen u de juiste vragen die nodig zijn om een matras voor een camper of caravan helemaal op maat te maken. Alleen op die manier kunnen wij het beste adviseren welk matras het beste bij u past. Daardoor weet u ook zeker dat u uiteindelijk helemaal tevreden bent. Als het nodig is kom ik tegen een kleine onkostenvergoeding naar u toe met een aantal matrassen en lattenbodem(s) U kunt dan een aantal matrassen uitproberen zodat u de juiste keuze kunt maken. Schaft u een matras aan dat krjgt u de onkostevergoeding terug.

Voor alle type caravans of campers een matras

Of u nu een Knaus, Hobby, Fendt of een ander merk caravan heeft, wij kunnen werkelijk voor ieder merk caravan een matras op maat maken. En dit geldt ook voor de campermatrassen, alle formaten zijn mogelijk. De meeste maten kunnen via een tekening worden weergegeven. En als er een sprake is van een ronde hoek, dan kan deze door middel van de radius of een mal worden doorgegeven. Schuine kanten of ronde hoeken zijn hierdoor geen enkel probleem bij Opmaatslapen.nl.


Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij zijn bereikbaar tot 22uur op 06-1489 0925 

Prijsopgave    Contact / Advies

 

Bedankt hiervoor

Hier even een berichtje van de familie Knaap. Wij zijn weer terug in Hongarije en zijn erg blij met de aankoop van onze matras. Eindelijk een goed bed in de camper. Het voldoet aan al onze verwachtingen. Bedankt hiervoor. Het is een groot succes.

Met vriendelijke groeten Nel en Frans Knaap

Ik ben er blij mee

Ongeveer tien jaar geleden heb ik een driedelig matras op maat laten maken voor in mijn VW-camper. Driedelig omdat het matras ook snel plaats moest kunnen maken voor de zitbank. Nu heb ik het hele interieur gewijzigd en ook de maten van het het bed. Daardoor moest een deel vervangen worden door een matras van 60x120 cm.
Nu blijkt dat de kwaliteit van de oudere matrassen en het nieuwe deel niet voor elkaar onderdoen, zelfs niet na tien jaar!!
Ik slaap er heerlijk op en sta uitgerust op. Als je het mij vraagt dan slaap ik beter in mijn camper op zo'n matras dan thuis in mijn eigen bed.

Bedankt Jan voor je objectieve advies, ik ben er blij mee

Rob Heuvelink

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen