Een camper matras of caravan matras

Het uitrusten is een belangrijk onderdeel van uw vakantie, toch? Heerlijk genieten van de omgeving en uitgerust wakker worden in uw camper, caravan of vouwwagen. Bij uitgerust wakker worden hoort ook een goed matras, en daar zorgt Opmaatslapen.nl voor. Een camper matras of caravan matras heeft vaak aparte formaten en vormen, maar wij kunnen deze volledig op maat maken.

Voor alle type caravans of campers een matras

Of u nu een Knaus, Hobby, Fendt of een ander merk caravan heeft, wij kunnen werkelijk voor ieder merk caravan een matras op maat maken. En dit geldt ook voor de campermatrassen, alle formaten zijn mogelijk. De meeste maten kunnen via een tekening worden weergegeven. En als er een sprake is van een ronde hoek, dan kan deze door middel van de radius of een mal worden doorgegeven. Schuine kanten of ronde hoeken zijn hierdoor geen enkel probleem bij Opmaatslapen.nl.

Wij adviseren u persoonlijk

Bij Opmaatslapen.nl staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij stellen u de juiste vragen die nodig zijn om een matras voor een camper of caravan helemaal op maat te maken. Alleen op die manier kunnen wij het beste adviseren welk matras het beste bij u past. Daardoor weet u ook zeker dat u uiteindelijk helemaal tevreden bent.

Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij zijn altijd bereikbaar!


Opmaatslapen.nl

Bedrijventerrein Carre
Steenovenweg 5-048 
5708 HN Helmond

Mailen

Bel zaak

Bel mobiel

Mobiel tot 22.00 uur bereikbaar