Matras voor wieg van de baby

U wilt natuurlijk dat uw baby goed kan slapen. Dat is niet alleen goed voor uw kindje, maar het komt uw eigen nachtrust ook ten goede. Baby’s brengen immers de meeste tijd door in hun bedje en daarom is een optimaal matras voor de wieg ook zo belangrijk.

Opmaatslapen.nl levert een matras voor de wieg op maat. Niet te hard, niet te zacht en van ventilerend materiaal zodat uw baby heerlijk kan slapen. En u krijgt er bovendien een wasbare hoes met rits bij, zodat het bedje altijd fris is.

Wiegmatras op maat

Met een wiegmatras op maat bedoelen wij ook echt op maat. Het matras kan in alle formaten en vormen geleverd worden. Wilt u een matras voor een wieg die ovaal is? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van een mal kunnen wij een perfect passend matras maken. Als het gaat om een ovale wiegje, dan kunt u een malletje van papier naar ons toe sturen. Als er sprake is van een schuine kant, dan willen wij u vragen om twee malletjes te maken. Eentje van de bodem en de andere op 7 cm hoogte.

Een persoonlijk advies

Omdat een goed matras voor een wieg zo belangrijk is, vinden wij het ook belangrijk om u daar goed in te adviseren. Dit gaat altijd op basis van een persoonlijk gesprek, waarbij wij de juiste vragen stellen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u uiteindelijk helemaal tevreden bent, en dat uw baby heerlijk kan slapen!

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij staan altijd voor u klaar!

Prijsopgave    Contact / Advies

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op

 

Contact


Opmaatslapen.nl bel 06-1489 0925  Mailen